top of page
BP tankstation

BRANDSTOFFEN VAN TOTAL GOEDKOOP TANKEN

pomp

BP ZUTENDAAL HELPT U WEER OP WEG

Op zoek naar een goede plek om uw wagen vol te tanken in Genk en regio Zutendaal? Dan rijdt u zeker even langs bij BP. Hier vindt u gekende brandstoffen van Total, goedkoper dan bij andere tankstations in de regio. Bovendien weet u op deze manier zeker dat u kwalitatief hoogwaardige brandstof tankt. U wilt toch voor uw wagen enkel het allerbeste?

Ons tankstation is een echt familiebedrijf en mag inmiddels terugkijken op jaren ervaring. Zo weten wij precies waar u als automobilist naar op zoek bent en bieden we u de beste brandstof tegen de laagste prijs.

pomp

MAZOUTOLIE EN STOOKOLIE VOOR VERWARMING THUIS

Bij ons in Zutendaal kunt u niet alleen terecht voor goedkoop tanken. Wij zijn tevens distributeur van mazoutolie en stookolie. Mazoutolie wordt onder meer gebruikt voor de verwarming thuis. Onze olie is van het gerenommeerde merk Total en biedt u de volgende interessante voordelen:

Mazoutolie kent een lager verbruik

De olie wordt gekenmerkt door een lagere co2-uitstoot

U profiteert van een langere levensduur van uw ketel

U behoudt de volledige controle over uw budget

Bij ons kiest u uit gewone stookolie, die hoofdzakelijk gebruikt wordt voor chauffageketels, of voor gasolie extra. Dit product dekt de meeste ladingen en kan gebruikt worden voor chauffage, landbouwmachines, machines en condensatieketels. Wenst u uw mazouttank te laten opvullen in de regio Genk en Zutendaal? Vertrouw dan op de jarenlange expertise van BP Zutendaal.

GOEDKOOP TANKEN IN DE REGIO GENK EN IN ZUTENDAAL? OF OP ZOEK NAAR GOEDE KWALITEIT MAZOUTOLIE OF STOOKOLIE VOOR VERWARMING THUIS?
RIJD DAN EVEN LANGS BIJ BP IN ZUTENDAAL EN VERTROUW OP ONZE PRODUCTEN!

bottom of page