top of page
BP shop

EEN BREED AANBOD IN DE BP SHOP IN ZUTENDAAL

pomp

VAN GEKOELDE DRANKEN TOT DIEPVRIESVOEDSEL EN NON-FOOD

Bespaar u de rit naar de supermarkt en koop tijdens het goedkoop tanken in Zutendaal alles wat u nodig heeft in onze BP shop. Bij ons vindt u producten voor onderweg en voor thuis. Een greep uit ons rijke assortiment:

Gekoelde dranken

Frisdranken

Snoep

Diepvriesvoedsel

Sigaretten

Sigaren

Tabak

Vape

Alcohol(bier, wijn, sterke drank)

pomp

AFHAALPUNT GLS

Heeft u een pakket besteld, gaat dit geleverd worden door GLS maar bent u niet thuis? Dan kunt u ervoor kiezen uw bestelling te laten afleveren in onze BP shop in Zutendaal. U heeft zelfs de mogelijkheid uw pakjes altijd bij ons te laten afleveren, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over gemiste leveringen. Op die manier kunt u tanken in Zutendaal combineren met het oppikken van uw pakketten.

pomp

BP SHOP IN ZUTENDAAL BIEDT MEER

Onze winkel bij het tankstation biedt nog veel meer. Zo kunt u na het tanken bij onze shop ook terecht voor krasbiljetten en loten voor de Nationale Loterij. Heeft u een barbecue gepland en zoekt u nog naar de benodigdheden? Dan heeft BP alvast een kleine gasfles voor de grill voor u klaarstaan. Daarmee wordt uw etentje zeker en vast een groot succes

GOEDKOOP TANKEN IN DE REGIO GENK EN IN ZUTENDAAL? OF OP ZOEK NAAR GOEDE KWALITEIT MAZOUTOLIE OF STOOKOLIE VOOR VERWARMING THUIS?
RIJD DAN EVEN LANGS BIJ BP IN ZUTENDAAL EN VERTROUW OP ONZE PRODUCTEN!

bottom of page